У WhatsApp з‘явиться довгоочікувана функція: про що йдеться
У WhatsApp з‘явиться довгоочікувана функція: про що йдеться

У WhatsApp з‘явиться довгоочікувана функція: про що йдеться

Популярні месенджери постійно вдосконалюються і додають різні функції, щоби привабити нових користувачів. І WhatsApp планує таке оновлення.

Як пише видання iTechUA, йдеться про фільтри для вбудованої камери месенджера. Незабаром вона навчиться поліпшувати якість фото та додавати до них ефекти.

Оновлення уже проходить тестування. Його помітили в останній бета-версії застосунку WhatsApp 2.24.20.20 для Android. Деякі користувачі отримали змогу накладати фільтри на знімки, які вони роблять, безпосередньо під час створення фото в чаті.

Серед фільтрів, які стали доступні у бета-версії, є кілька кольорових, а також функція згладжування шкіри і розмиття або зміна фону. Раніше користувачі скаржились, що у WhatsApp для подібних ефектів потрібно було виходити в стандартний застосунок камери свого смартфону, робити знімок там, обробляти а потім повертатись і відправляти його. Тепер всі необхідні дії можна буде виконати просто у вікні переписки.

Відомо, що основний конкурент WhatsApp – месенджер Telegram уже давно пропонує можливості для редагування фото. Проте його інструменти дають мало художніх можливостей. Ви можете налаштувати баланс білого, різкість, відрегулювати кілька базових параметрів або намалювати щось на знімку, додати на нього наліпку чи текст. WhatsApp дасть своїм користувачам більше саме креативних фільтрів.

Джерело матеріала
loader
loader