Стійки лап із системою захисту від Wil-Rich
Стійки лап із системою захисту від Wil-Rich

Стійки лап із системою захисту від Wil-Rich

Лапові культиватори для виконання передпосівного обробітку ґрунту Wil-Rich — це прості, функціональні та ефективні машини, які забезпечують високу якість обробітку за мінімальних економічних та трудових витрат.

С-подібні реберні стійки, які оснащено універсальними стрілчастими лапами, мають так званий ефект самоочищення і забезпечують не лише чітке дотримання глибини обробітку, а й безперешкодне проходження навіть значної кількості рослинних решток під рамою агрегату.

Залежно від умов роботи стійки мають можливість комплектуватися запобіжними механізмами із різним ступенем сили притискного зусилля, який не потребує технічного обслуговування.

Jw9a8956

 Для роботи у більш легких умовах культиватори може бути укомплектовано механізмом захисту з однією пружиною, сила притискного зусилля на стійку лапи  68 кг, або ж із двома пружинами — сила притискного зусилля 136 кг. Незалежно від виду механізму пружинного захисту, пружини завжди працюють на розтяг, що унеможливлює пошкодження рами агрегату і гарантує чітке дотримання глибини обробітку.


Перегляди: 0
Джерело матеріала
loader
loader