Помер головний редактор журналу «Бахмутський шлях» Володимир Семистяга
Помер головний редактор журналу «Бахмутський шлях» Володимир Семистяга

Помер головний редактор журналу «Бахмутський шлях» Володимир Семистяга

Прощання із Володимиром Семистягою відбудеться 1 жовтня у Вишгороді

На 75-му році життя після тривалої хвороби помер головний редактор журналу «Бахмутський шлях» Володимир Семистяга.

Про це повідомила пресслужба Луганської обласної військової адміністрації у фейсбук. 

У Луганській ОВА нагадали, що історик за фахом Володимир Семистяга досліджував нацистський окупаційний режим на Луганщині.

Він працював старшим викладачем кафедри історії України Луганського державного університету, а також є Заслуженим працівником освіти України.

«Відомий громадський діяч: член правління Луганської обласної організації Національної спілки краєзнавців України, голова Луганського обласного об'єднання ВУТ «Просвіта» імені Тараса Шевченка, головний редактор журналу «Бахмутський шлях». Ім’я Володимира Семистяги назавжди увійшло в історію Луганської області», – йдеться в повідомленні.

У 2014 році бойовики 55 днів утримували Володимира Семистягу у полоні за проукраїнську позицію та допомогу українській армії.

Журналіст Євген Букет у фейсбуці повідомив, що прощання із Володимиром Семистягою відбудеться 1 жовтня у Вишгороді: об 11.00 відспівування у капличці на території районної лікарні, а о 12.00 – поховання.

Фото: Луганська обласна державна адміністрація/Фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
смерть
Джерело матеріала
loader