Перший складаний iPhone може отримати підекранну камеру
Перший складаний iPhone може отримати підекранну камеру

Перший складаний iPhone може отримати підекранну камеру

Мережеві джерела стверджують, що компанія Apple планує використовувати у своєму першому складаному мобільному пристрої підекранну камеру.

Спочатку передбачалося, що це нововведення з'явиться в iPhone 17, проте купертинівці вирішили застосувати підекранні камери у дорожчих пристроях.

За словами корейського видання The Elec, зараз Apple очікує, коли два її основні постачальники — Samsung і LG — створять відповідні технічні рішення. Наявні підекранні камери не влаштовують Apple за низкою параметрів. Samsung та LG використовують різні підходи до вирішення проблеми: Samsung співпрацює з канадською компанією OTI Lumionics, тоді як LG розробляє власні технології. Хто швидше створить підекранну камеру, що задовольняє Apple, покаже час.

The-Elec-iphone.jpg (48 KB)

Очікується, що перший складаний iPhone зовні нагадуватиме Galaxy Flip. Офіційний анонс новинки, за чутками, намічено на 2026 рік, проте терміни можуть зрушити. Apple все ще експериментує з форм-фактором та особливостями пристрою.

Крім того, мережеві джерела повідомляють, що інженери Apple працюють над декількома складаними пристроями. У планах компанії є складаний ноутбук із екраном близько 20 дюймів.

Джерело матеріала
loader