Перша ліга: ФК «Агробізнес» та «Полтава» цдуть без поразок
Перша ліга: ФК «Агробізнес» та «Полтава» цдуть без поразок

Перша ліга: ФК «Агробізнес» та «Полтава» цдуть без поразок

У чемпіонаті України з футболу серед клубів Першої ліги знову лихоманить «Металіст 1925».

Як повідомляє УАФ, у разі перемоги в центральному поєдинку 9-го туру у групі «Б» над «Полтавою» харків’яни суттєво зменшували відставання від лідера. Та хоча їхній керманич Патрік ван Леувен кинув у бій найсильніший склад, це не допомогло.

Вже у дебюті полтавці могли зняти з порядку денного питання про переможця, але Денис Галенков не реалізував вихід віч-на-віч із воротарем суперника, а після пострілу Володимира Одарюка союзником номінальних господарів стала поперечка. Гол Максима Марусича на 45+1-й хвилині лише матеріалізував ігрову перевагу гостей.

У другому таймі слобожани доклали зусиль, аби врятуватися, особливо активним був легіонер Арі Моура, який вийшов на заміну, проте полтавці вистояли. Тепер «містяни» вже на 10 очок випереджають «Металіст 1925», який не приховує свого бажання підвищитися у класі.

Інтерес також викликав поєдинок за участю переслідувачів полтавців - ФК ЮКСА (Тарасівка) та сумської «Вікторії». Нічия - 1:1 була на користь «Полтави».

Дебютну перемогу записав до свого активу вишгородський «Діназ» (2:0 у матчі із запорізьким «Металургом») і дещо поліпшив своє турнірне становище.

У групі «А» поступово виправляє ситуацію після невдалого старту «Буковина», яка також замахнулася на здобуття путівки до УПЛ. Чернівецька команда відсвяткувала другу звитягу поспіль, цього разу — над закарпатським «Минаєм» (2:1), який останнім часом пригальмував і погіршив свої шанси на потрапляння до чільного квартету.

«Буковина» вже третя із відставанням у вісім очок від лідера - волочиського «Агробізнеса».

Ще один представник Хмельниччини, «Епіцентр» з Кам'янця-Подільського, йде другим, узявши гору над земляками із хмельницького «Поділля» - 2:1.

Фото: ФК «Металіст 1925».

Теги за темою
Україна футбол Спорт
Джерело матеріала
loader