На Київщині гасять лісові пожежі після нічного ракетного обстрілу
На Київщині гасять лісові пожежі після нічного ракетного обстрілу

На Київщині гасять лісові пожежі після нічного ракетного обстрілу

Лісівники Столичного лісового офісу продовжують гасити пожежі на Київщині, що виникли внаслідок ракетного обстрілу вночі 30 вересня.

Про це у Телеграмі повідомило ДП «Ліси України», передає Укрінформ.

«Ворог вчергове здійснив масовану атаку на українські області та столицю, застосувавши ракети і ударні дрони. Лісівники Столичного лісового офісу продовжують боротьбу з наслідками ракетного обстрілу, що стався вночі 30 вересня», - йдеться в повідомленні.

На Київщині гасять лісові пожежі після нічного ракетного обстрілу - Фото 1

За інформацією держпідприємства, станом на 7 ранку локалізовано 7 випадків пожеж на загальній площі 1,25 га у Вищедубечанській філії ДП «Ліси України». О 10 ранку було локалізовано нове загоряння на площі 1,1 га.

У гасінні пожеж задіяно 23 працівники та 11 одиниць спеціальної техніки, включаючи пожежні модулі та трактори з плугами. Паралельно з гасінням активних осередків лісівники проводять постійне патрулювання території. Виявляються нові точки займання, які можуть виникнути через тліючі уламки або іскри, перенесені вітром.

На Київщині гасять лісові пожежі після нічного ракетного обстрілу - Фото 2

Наразі ситуація знаходиться під контролем лісівників. Проте роботи з повної ліквідації наслідків ракетної атаки тривають.

Як повідомлялося, з 19:00 неділі, 29 вересня до 8:00 понеділка, 30 вересня росіяни атакували Україну ракетами різних типів та ударними БпЛА. Усього радіотехнічні війська Повітряних сил виявили та здійснили супровід 76 засобів повітряного нападу.

Фото: Ліси України

Теги за темою
Обстріл пожежа
Джерело матеріала
loader
loader