Максимальна кількість за добу: росіяни 127 разів обстріляли прикордоння в трьох областях
Максимальна кількість за добу: росіяни 127 разів обстріляли прикордоння в трьох областях

Максимальна кількість за добу: росіяни 127 разів обстріляли прикордоння в трьох областях

Російські війська за минулу добу здійснили 127 обстрілів із різних видів озброєння прикордонні території Чернігівської, Сумської та Харківської областей, унаслідок чого пролунало загалом 459 вибухів.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба оперативного командування "Північ" у Фейсбуці.

У Чернігівській області під ворожим вогнем опинилися Залізний Міст, Галаганівка, Карповичі, Семенівка, Янжулівка, Блешня, Заріччя, Тимоновичі, Млинок, Липівка, Хрінівка, Вороб’ївка, Богданове та Грем’яч.

За попередніми даними, російська армія здійснювала атаки по ним з FPV-дронів, артилерії, мінометів та скидів НВП з БПЛА.

У Сумській області під ворожим вогнем опинилися Таратутине, Рясне, Майське, Павлівка, Мезенівка, Локня, Волфине, Порозок, Миропілля, Стукалівка, Степок, Іскрисківщина, Петрушівка, Покровка, Славгород, Ободи, Велика Писарівка, Попівка, Їздецьке, Лугівка, Олександрівка, Рев’якіне, Бруски, Бояро-Лежачі, Свобода, Юр’єве, Нова Слобода, Неплюєве, Білиця, Глухів, Баничі, Кучерівка, Сидорівка, Кореньок, Кам’янка, Середина-Буда, Вовківка, Дружба, Бобилівка, Ходине, Дем’янівка, Стара Гута, Есмань, Суходіл, Студенок, Шалигине, Велика Берізка, Перемога, Микитське та Яструбщина.

Попередньо встановлено, що загарбники атакували ці населені пункти зі ствольної артилерії, мінометів, КАБів, FPV-дронів та скидів з БПЛА.

У Харківській області в Богодухівському районі в населених пунктах Леміщене, Тимофіївка та Відродженівське зафіксовано 10 вибухів, унаслідок використання мінометів та скиду з БПЛА.

За даними ОК "Північ", зафіксована максимальна кількість вибухів за добу (особливо КАБи та ФПВ), попередньо як мінімум семеро цивільних поранено, пошкоджена транспортна інфраструктура, знищено навчальний заклад, приватні будинки та автомобілі, пошкоджені квартири та промислове господарство.

Інформація про руйнування, загиблих або поранених серед місцевого населення уточнюється.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вночі та вранці 30 вересня 20 разів били по прикордонних громадах Сумської області, зафіксований 71 вибух.

Фото ілюстративне: Сумська ОВА

Теги за темою
війна Обстріл
Джерело матеріала
loader