План перемоги представлять українцям, але без «секретних положень», — Єрмак
План перемоги представлять українцям, але без «секретних положень», — Єрмак

План перемоги представлять українцям, але без «секретних положень», — Єрмак

Зеленський представив цей план обом кандидатам у президенти США — Камалі Гарріс та Дональду Трампу, — а також Джо Байдену та Конгресу США

Невдовзі українцям представлять план перемоги президента Володимира Зеленського, але без деяких таємниць, аби про них не дізналися росіяни.

Про це в етері національного телемарафону заявив глава Офісу президента Андрій Єрмак.

За словами Єрмака, Зеленський представив цей план обом кандидатам у президенти США — Камалі Гарріс та Дональду Трампу, — а також Джо Байдену та Конгресу США.

Водночас глава ОП зазначив, що президент , обговорював цей план з іншими партнерами України, зокрема з лідерами «Великої сімки».

Єрмак додав, що  план перемоги представлять українцям, однак деякі його положення будуть засекречені, бо  деякі частини мають «чутливий характер», а тому їх необхідно тримати в таємниці.

«Це план президента, і, безумовно, як він пообіцяв після презентації президентові Сполучених Штатів, партнерам, я думаю, що він буде презентований українцям. Але, безумовно, є частини, такі дуже чутливі, вони є закритими. І не тому, що є секрети. Це наша країна, ми всі, знаєте, сьогодні, в доброму сенсі цього слова, така, дійсно, єдина родина, в якій не може бути секретів, особливо під час війни. Але все ж таки все, що стає публічним, це чують не тільки в нас, в Україні, це чує і ворог», — сказав глава Офісу президента.

План включає кілька ключових пунктів, зокрема питання безпеки, геополітичного місця України, військової та економічної підтримки.

Зеленський наголосив на важливості сильної позиції перед будь-якими дипломатичними переговорами з Росією, оскільки Путін, за його словами, буде готовий до переговорів лише тоді, коли відчує реальну силу України.

Фото: Скриншот із відео 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
Україна США війна Володимир Зеленський Андрій Єрмак
Джерело матеріала
loader