Зеленський висловився про ядерні загрози Путіна: "Він любить своє життя"
Зеленський висловився про ядерні загрози Путіна: "Він любить своє життя"

Зеленський висловився про ядерні загрози Путіна: "Він любить своє життя"

Президент України Володимир Зеленський в ексклюзивному інтерв'ю Fox News розповів про свій візит до США та зустрічі з американськими лідерами. Він наголосив на важливості двопартійної підтримки України та пояснив, чому американці повинні піклуватися про ситуацію в Україні.

Зеленський подякував за фінансову допомогу США, пояснивши, що ці кошти йдуть на замовлення зброї на американських заводах, створюючи робочі місця для американців. "Ці гроші вони вкладають у ці заводи, в робочі місця американців, а не українців", - зазначив він.

Президент України також попередив про можливе розширення конфлікту, якщо Росія атакує країни НАТО. "Якщо вони атакують людей, цивільну інфраструктуру, і якщо буде багато людських втрат, це буде війна НАТО і Росії", - сказав Зеленський.

Щодо ядерних погроз Путіна, український лідер висловив думку, що російський президент "любить своє життя" і "має боятися використовувати ядерну зброю".

Зеленський підкреслив, що головним досягненням його візиту було збереження двопартійної підтримки України в США.

Він назвав цю зустріч "дуже продуктивною" та "дуже важливою". За словами Зеленського, він отримав від Трампа "дуже пряму інформацію, що він буде на нашому боці, що він підтримуватиме Україну". Президент України також обговорив з американськими лідерами можливість використання зброї для ударів по військових цілях на території Росії.

Джерело матеріала
loader