Взуття та харчування: українцям роздають гуманітарну допомогу
Взуття та харчування: українцям роздають гуманітарну допомогу

Взуття та харчування: українцям роздають гуманітарну допомогу

Міжнародний благодійний фонд Карітас вже понад 30 років активно допомагає людям в Україні, надаючи їм різні види підтримки. За цей час мільйони українців отримали матеріальну, соціальну, психологічну та юридичну допомогу.

Зараз діяльність Карітасу України сфокусована на шести основних напрямках, щоб більш ефективно реагувати на потреби населення. Кризовий центр БФ “Карітас Суми” в рамках проєкту #ECHO має можливість надавати гуманітарну допомогу, особливо дитячим харчуванням і взуттям.

Сім'я, допомога / фото: Pinterest

Це допомога розрахована на найменших дітей: доступні спеціальні дитячі суміші для немовлят від 0 до 6 місяців і від 0 до 3 років. Також у наявності є молочний вітамінізований напій для дітей, які вже досягли 2-річного віку.

Крім харчування, фонд пропонує демісезонне взуття для малюків, яке починається з 21 розміру, що є важливим для забезпечення комфортних умов для маленьких дітей.

Дитяче харчування

Видача гуманітарної допомоги проходить тільки за попередньою реєстрацією. Для цього можна зателефонувати за номером +38 (099) 333 73 92. Варто зазначити, що кількість допомоги обмежена, тому важливо звертатися заздалегідь.

Отримати допомогу можуть лише ті, хто має довідку ВПО, видану після 1 серпня 2024 року, а також відповідає одному з критеріїв вразливості, що потребує документального підтвердження.

завод дитячого харчування

Серед таких критеріїв: багатодітні родини, одинокі матері чи батьки, а також люди з інвалідністю (1 або 2 група чи інвалідність з дитинства).

Видача гуманітарної допомоги відбуватиметься за адресою: місто Суми, вул. Іллінська, 112. Ця ініціатива спрямована на підтримку найбільш вразливих категорій населення, які потребують термінової допомоги в складні часи.

Крім того, Знай.ua повідомляв, як оплачується праця під час повітряних тривог: українцям роз'яснили нюанси

Джерело матеріала
loader