В РФ поліція вербує на війну в Україну жінок-порушниць
В РФ поліція вербує на війну в Україну жінок-порушниць

В РФ поліція вербує на війну в Україну жінок-порушниць

Російська поліція вербує правопорушників для участі у війні проти України, залучаючи навіть жінок. Про це повідомляє група «Інформаційний спротив» з посиланням на видання ASTRA.

За інформацією, поліцейські пропонують правопорушникам, зокрема й тим, хто засуджений за кримінальні злочини, можливість уникнути покарання в обмін на участь у бойових діях на фронті. Окрім чоловіків, дедалі частіше такі пропозиції отримують і жінки, яких залучають до допоміжних і бойових підрозділів. Така тактика вербування є частиною масштабних зусиль російської влади з поповнення армійських резервів на тлі значних втрат на фронті.

«Мешканцю ,Брянської області, який ударив знайомого ножем у живіт, поліцейські запропонували укласти контракт з МО РФ, але той відмовився. А в Сиктивкарі 46-річний підозрюваний у крадіжці кави та цукерок із місцевого магазину погодився поїхати на війну до України. В Ухті 56-річний чоловік, який викрав 2 банки яловичих консервів і пляшку горілки, також виявив бажання воювати у складі ЗС РФ», – повідомляє ASTRA.

Крім того, за інформацією від видання, вирушити на «СВО» пропонують навіть жінкам: так, у Нижньогородській області укласти контракт в обмін на звільнення від відповідальності порадили 50-річній місцевій жительці, яка вкрала продукти із сільського магазину на суму 3 тис рублів.

Раніше повідомлялось, що Російська Федерація буде змушена оголосити чергову хвилю мобілізації до кінця 2024 роки попри те, що наразі її численність більше від української. 

До слова, чиновники з Міноборони РФ вимагають від російського диктатора Володимира Путіна оголосити нову хвилю мобілізації. Москва все більше говорить про неминучість мобілізації в РФ. 

Раніше стало відомо, що російський диктаторПутін не схильний оголошувати нову хвилю мобілізації в РФ. Однак він не виключає такої можливості. Про це йдеться в аналізі американського Інституту вивчення війни (ISW).

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader