"Багато чого боюся": дружина Євгена Кота розповіла про хворобу доньки
"Багато чого боюся": дружина Євгена Кота розповіла про хворобу доньки

"Багато чого боюся": дружина Євгена Кота розповіла про хворобу доньки

Наталія Татаринцева розповіла про складний період.

Українська гімнастка і дружина хореографа Євгена Кота - Наталя Татаринцева повідомила, що вона, її чоловік та їхня 2-місячна донька захворіли на COVID-19.

Як повідомила Наталя у своїх соцмережах, останні дні були складними, з підвищенням температури до 39,3°C.

Дочка Євгена Кота захворіла
Дружина Євгена Кота переживає за доньку / фото: скрін instagram.com/tatarintseva.kot/?hl=uk

"Сонечко Леля почала кашляти, і ми відвідали нашого педіатра для додаткового огляду, хоча це більше для мого спокою, тому що, я поки що дуже складно переживаю ці всі нові стани та багато чого боюся", - зазначила Татаринцева.

Також спортсменка поділилася, що маленька донька почувається досить добре.

"Молодець, на позитиві справляється з хворобою, добре їсть, посміхається, і навіть розмовляє своєю двомісячною мовою", - зазначила Наталя.

Донька Євгена Кота нормально переносить хворобу
Донька Євгена Кота нормально переносить хворобу / фото: скрін instagram.com/tatarintseva.kot/?hl=uk

Хто такий Євген Кот?

Кот Євген - український хореограф, режисер-постановник, учасник і переможець шоу "Танцюють всі!" і "Танці з зірками", режисер-постановник номерів для шоу Х-фактор і Україна має талант на телеканалі СТБ. Актор першого плану 3d-шоу "Барон Мюнхгаузен" і "Вартові мрій". Суддя проєкту "Україна має талант" 2021.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, продюсер Сергій Дворцов повідомив, щоНаташа Корольова та Сергій Глушко на межі розлучення. До речі, путіністи вже кілька разів розходилися через подружні зради Тарзана, який раніше був стриптизером.

А також Олена Зеленська зустрілася з королевою Швеції Сільвією і принцесою Мадлен у Нью-Йорку на полях Генасамблеї ООН. На зустріч Зеленська одягла костюм темно-синього кольору. Образ вона доповнила улюбленою брошкою KVITKA, яку створив український бренд Guzema Fine Jewelry.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader