Перше зображення Huawei Mate 70 Pro показує п’ять задніх камер
Перше зображення Huawei Mate 70 Pro показує п’ять задніх камер

Перше зображення Huawei Mate 70 Pro показує п’ять задніх камер

За чутками, наступний великий телефон Huawei, Mate 70 Pro, буде випущений десь наступного місяця або, якщо пізніше, у листопаді. Хоча компанія ще нічого не підтвердила, ми чули про це через витоки інформації та чутки. Зображення пристрою, що просочилося, з’явилося в мережі, на якому вперше показано майбутній телефон у реальному житті. 

Зображення Huawei Mate 70 Pro розкриває кілька деталей дизайну

За словами джерела, на зображенні зображений керівник Huawei, який тримає Mate 70 Pro. Схоже, телефон має знайомий круглий острівець камери на задній панелі та містить цілих п’ять камер. Крім того, здається, що дисплей вигнутий уздовж усіх країв, дотримуючись тенденції дизайну, яку ми бачили на інших флагманах.

У той час як чохол зберігає загадковість матеріалу задньої панелі телефону та дизайну, ми можемо побачити клавішу регулювання гучності та потенційно виділену кнопку живлення на правій стороні. Сам чохол має три вирізи вгорі, ймовірно, для лотка для SIM-карти, мікрофона та, можливо, ІЧ-бластера.

Технічні характеристики

Що стосується специфікацій, очікується, що Mate 70 Pro буде працювати на новому чипсеті Kirin 9100. На цей час відомостей про цей SoC досить мало, але ми можемо очікувати, що він запропонує кращу продуктивність і ефективність порівняно з Kirin 9000S, який є в Mate 60 Pro.

Також очікуємо зміни в системах камер. Згідно з попереднім звітом, очікується, що телефон матиме потрійну задню камеру з основною на 60 МП, ультраширокою на 12 МП і телефото на 48 МП. Однак якщо нове зображення дійсно показує Mate 70 Pro з п’ятьма камерами, попередні витоки можуть бути неточними.

Тому важливо зазначити, що витоки можуть бути неточними, навіть якщо вони надходять із надійних джерел. Huawei ще офіційно не підтвердила жодних подробиць про серію Mate 70. Але якщо деталі правдиві, що ви думаєте — чи достатньо цих змін, щоб конкурувати з останніми флагманами інших виробників?

Джерело матеріала
loader
loader