Склад іранських боєприпасів у Волгоградській області атакували 120 дронів, — ЗМІ
Склад іранських боєприпасів у Волгоградській області атакували 120 дронів, — ЗМІ

Склад іранських боєприпасів у Волгоградській області атакували 120 дронів, — ЗМІ

Арсенал зберігання іранських боєприпасів у Волгоградській області атакували за допомогою 120 дронів. Про це повідомив «Інтерфакс-Україна» з посиланням на джерело у військовій розвідці.

Арсенал атакували близько 2:30 ночі 29 вересня за допомогою 120 ударних дронів-камікадзе різних типів українського виробництва. Відстань до цілі — понад 600 кілометрів. Це була спільна операція ГУР, ССО, СБУ, СЗР і ЗСУ. Уражено арсенал зберігання ракет, боєприпасів і вибухових матеріалів 1-го розряду в селищі Котлубань. В районі влучання розпочалася масштабна пожежа.

Ураження арсеналу боєприпасів і ракетного озброєння призведе до нестачі боєприпасів у забезпечення підрозділів російської армії.

Уранці керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко повідомив у своєму телеграм-каналі, що у Волгоградській області атакований склад з боєприпасами Головного управління ракетно-артилерійського озброєння Міністерства оборони РФ, серед яких — іранські балістичні ракети, пускові до них, а також іранські боєприпаси.

Вибухи уночі 29 вересня лунали щонайменше в семи областях Росії. Міноборони РФ заявило про 125 перехоплених та знищених безпілотників. 67 дронів нібито знищили над Волгоградською областю, 17 – над Бєлгородською, ще 17 – над Воронезькою областю, 18 – над Ростовською областю, по одному над Брянською та Курською областями та Краснодарським краєм, ще три – над акваторією Азовського моря.

Фото: t.me/astrapress

  • Росія вночі 29 вересня атакувала Україну, випустивши 22 дрони-камікадзе Shahed.
  • 28 вересня спікер Зеленського Никифоров заявив, що про дозвіл бити територією РФ західною зброєю першими дізнаються росіяни.
Теги за темою
Росія Іран
Джерело матеріала
loader
loader