3 моторошні серіали у жанрі жахів, які можна подивитися за вихідні
3 моторошні серіали у жанрі жахів, які можна подивитися за вихідні

3 моторошні серіали у жанрі жахів, які можна подивитися за вихідні

З безлічі фантастичних серіалів не завжди хочеться обирати ті, що тривають кілька сезонів. Тому для перегляду хоррор-серіалів найкраще обирати короткі стрічки, які стануть ідеальним варіантом для тих, хто не хоче витрачати багато часу. Кіно 24 розповість про короткі, але моторошні серіали.

"Привиди будинку на пагорбі"

Кількість серій: 10

Мінісеріал є вільною інтерпретацією однойменного роману Ширлі Джексон. Сюжет розгортається одразу у двох часових вимірах. В одному – п'ятеро братів та сестер та їхні батьки переїжджають до будинку на пагорбі, який хочуть відремонтувати та продати. Ремонт займає значно більше часу, а сім'ї доводиться стикнутися з надприродними явищами. Друга часова лінія показує, як сім'я возз'єднуються і намагається зрозуміти, чому 26 років тому вони втекли з будинку на пагорбі.

"Привиди будинку на пагорбі": дивіться трейлер онлайн

Цей серіал може залишити глядача абсолютно спустошеним. Це ніби звична історія про привидів і надприродне, але з психологічного погляду.

"Падіння дому Ашерів"

Кількість серій: 8

Гендиректор величезної корумпованої фармацевтичної компанії Родерік Ашер та його сестра Мерлін створили не просто сімейний бізнес, а цілу імперію. На шляху до багатства і влади вони нещадно борються з конкурентами. Коли члени сім'ї починають раптово помирати за загадкових обставин, Родерік запрошує до себе слідчого, щоб відкрити всю правду про жорстоке і кримінальне минуле сім'ї.

"Падіння дому Ашерів": дивіться трейлер онлайн

Цей серіал точно сподобається тим, хто любить моторошні оповідання Едгара Аллана По. Тут критикують жадібність та жагу до влади, щоб глядач замислився: чи справді воно того варте.

"Дракула"

Кількість серій: 3

Це один з найкоротших серіалів у цьому списку. Він переосмислює культову історію про вампірів. Дракула, який видає себе за американського підприємця, приїжджає в Лондон. Насправді його мета – помститись тим, хто зрадив його раніше. Коли Дракула починає здійснювати свій план, він закохується у жінку, яка може бути реінкарнацією його покійної дружини.

"Дракула": дивіться трейлер онлайн

У цьому серіалі не так багато хоррору, як чорного гумору й готики. Та це е робить його менш цікавим. Стівен Кінг називав "Дракулу" розумним і захопливим переосмисленням культового персонажа.

Теги за темою
Кіно
Джерело матеріала
loader