У Житомирі проходить фестиваль військового братерства «Люди-Титани»
У Житомирі проходить фестиваль військового братерства «Люди-Титани»

У Житомирі проходить фестиваль військового братерства «Люди-Титани»

У житомирському гідропарку проходить фестиваль військового братерства "Люди-Титани".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У Житомирі вперше проходить фестиваль військового братерства "Люди-Титани". Його ініціатором стала Українська військова організація, що проводить його в межах виграного гранту (з місцевого бюджету – ред.). Цей захід приурочений до Дня захисників і захисниць України", – розповіла секретар міської ради Галина Шиманська.

За словами голови громадської організації "Українська військова організація" в Житомирській області Костянтина Чередника, фестиваль має на меті показати, що ветерани – такі самі люди, як і цивільні, але можуть взяти в руки зброю тоді, коли потрібно.

У Житомирі проходить фестиваль військового братерства «Люди-Титани» - Фото 1 У Житомирі проходить фестиваль військового братерства / Фото: Ірина Чириця, Укрінформ

У гідропарку, де проходить фестиваль, діють вісім різних локацій, серед яких фотосушка зі світлинами військовослужбовців, майстер-класи, виставка творчих робіт ветеранів та відбудеться показ українського бойового танцю.

Захід також має благодійну мету, адже там збирають кошти на евакуаційний автомобіль для військовослужбовців.

У межах фестивалю 29 вересня запланований турнір із боксу, присвячений пам’яті легендарного зенітника Андрія Лінійчука.

Як повідомляв Укрінформ, у Львові під час фестивалю "Молодвіж", який відбувся 7 вересня, зібрали понад 400 тис. грн для підтримки патронатної служби "Янголи Азову". Цьогоріч подію присвятили пам'яті Ярини Базилевич та її сімʼї, яка загинула внаслідок російського ракетного удару по Львову 4 вересня.

Теги за темою
Житомир Фестиваль
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader