Не бійтеся експериментів: "Мастер Шеф" дала рецепт оригінального каррі з гарбузом
Не бійтеся експериментів: "Мастер Шеф" дала рецепт оригінального каррі з гарбузом

Не бійтеся експериментів: "Мастер Шеф" дала рецепт оригінального каррі з гарбузом

Рецепт каррі може бути іншим у інших кулінарів, але з цим варіантом, де використовується гарбуз, ви витратите менше часу і результат не буде гіршим.

Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як можна зробити смачну страву із звичних нам продуктів та приємно здивувати близьких за столом.

Інгредієнти :

  • Курячі стегна без кістки (або філе, якщо віддаєте перевагу нежирному м'ясу) - 500 г
  • Гарбуз - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 100 г
  • Морква - 120 г
  • Помідори пілати (або томатний сік) – 400 г
  • Солодкий перець - 100 г
  • Рослинна олія - ​​2 ст.л.
  • Масло гхі - 1 ст.
  • Спеції каррі - 20 г
  • Сіль - 2 ч.л.
  • Імбир - 20 г
  • Часник - 20 г

У каструлі розігрійте олію Гхі та олію. Поки олії нагріваються, наріжте курячі стегна великими шматками і додайте їх у каструлю для обсмажування, радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Наріжте великими шматками солодкий перець, моркву, цибулю, очищений імбир та часник. Покладіть все це в блендер, додайте помідори пілати або томатний сік і подрібніть до однорідного стану.

"Мастер Шеф" Литвинова радить, перелийте готовий соус у каструлю до курки і тушкуйте приблизно 10-15 хвилин на слабкому вогні.

Після цього додайте в каструлю нарізаний гарбуз та спеції каррі. Все ретельно перемішайте і додайте сіль, намагаючись, щоб курка не розвалилася на непривабливі шматки. Тушкуйте страву під кришкою ще близько 10 хвилин, додала на завершення "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader