Росіяни готуються до штурмів на одному з напрямків фронту
Росіяни готуються до штурмів на одному з напрямків фронту

Росіяни готуються до штурмів на одному з напрямків фронту

Російські війська готуються до проведення штурмових дій на Запорізькому напрямку. Про це в ефірі національного телемаратону розповів речник Сил оборони півдня Владислав Волошин.

За словами Волошина, росіяни готуються до проведення штурмових дій у районі Приютного. За даними розвідки, ворог тут накопичує особовий склад. Також нещодавно сюди доправили 25 багі, які росіяни використовують для проведення штурмів малими групами.

Разом із цим, речник Сил оборони півдня зазначає, що ворог накопичує особовий склад і на передових позиціях. Водночас Волошин наголошує – штурмові дії не означають початок наступальних дій, позаяк для наступу потрібно більше сил та засобів. Мета штурмових дій росіян – покращити своє тактичне положення на напрямку.

До слова, цього тижня 57-а окрема мотострілецька бригада армії РФ прорвала оборону 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, яка обороняє Вугледар Донецької області.

Також варто сказати, що 72-га окрема механізована бригада ім. Чорних Запорожців, яка обороняє Вугледар Донецької області, спростувала чутки про свій вихід із міста. Відповідне відео з’явилося на офіційній сторінці ОМБр.

Джерело матеріала
loader
loader