Mercedes-Benz презентував спортивний дім на колесах на базі V-Class
Mercedes-Benz презентував спортивний дім на колесах на базі V-Class

Mercedes-Benz презентував спортивний дім на колесах на базі V-Class

Новий Mercedes V-Class Marco Polo Edition AMG вирізняється яскравішим дизайном та зміненим внутрішнім оздобленням. Дім на колесах оснастили потужним турбодизелем.

Автодім Mercedes-Benz V-Class Marco Polo отримав нову модифікацію в спортивному стилі. Її створили спеціалісти підрозділу AMG. Про це повідомляється на офіційному сайті німецького автовиробника.

Дизайн передньої частини став виразнішим
Фото: Mercedes-Benz

Новий Mercedes V-Class Marco Polo Edition AMG Line вирізняється зміненою решіткою радіатора з діодним підсвічуванням, новим переднім бампером у спортивному стилі та спойлером. Крім того, встановлено литі диски від AMG.

У салоні Mercedes V-Class змінили оздоблення
Фото: Mercedes-Benz

У салоні Mercedes V-Class Marco Polo Edition AMG Line з’явилися чорний декор та вставки "під карбон". Комплектацію поповнили камери кругового огляду та акустика Jenhert.

Важливо Найдешевший пікап Toyota перетворили на доступний просторий автодім (відео)

Дім на колесах Mercedes розрахований на чотирьох осіб. Усередині є спальні місця, мінікухня з плитою і раковиною, а також різноманітні шафи. Дах мінівена піднімається.

Дім на колесах оснащений кухнею та шафами
Фото: Mercedes-Benz

Автодім Mercedes-AMG є досить швидким за мірками свого класу. Він оснащений 2,0-літровим бітурбодизелем на 237 к. с. і 500 Нм, а також 9-ступінчастим автоматом. Він здатен розігнатися до 100 км/год за 8,8 с і розвинути 214 км/год. Ціна Mercedes V-Class AMG становить 76 446 євро.

До речі, це не найшвидший дім на колесах, адже недавно створили кемпер, який може розігнатися до 300 км/год.

Також Фокус розповідав, що в Києві помітили новий спортивний кросовер Mercedes-AMG.

Джерело матеріала
loader
loader