39-річна Лана Дель Рей вперше вийшла заміж
39-річна Лана Дель Рей вперше вийшла заміж

39-річна Лана Дель Рей вперше вийшла заміж

Американська співачка Лана Дель Рей вийшла заміж за бойфренда, мисливця на алігаторів Джеремі Дюфрена всього через місяць після того, як стало відомо про їхній роман. Пара обмінялася клятвами біля води в Дез-Алеманді, штат Луїзіана, в тій самій затоці, де Дюфрен проводить свої екскурсії. Про це повідомило видання DailyMail, опублікувавши ексклюзивні кадри з весілля.

Урочистість пари відбулася у присутності найближчих та рідних. Сестра Лани Керолайн Грант і брат Чарлі Гілл-Грант підтримували її у цей особливий день. Чи була на весіллі мати співачки Патриція Енн Гілл поки невідомо.

До вівтаря зірку вів її батько Роберт Грант. Для свята артистка обрала білу сукню з пишною спідницею та вирізом із рюшами. Її обранець обрав чорний костюм, білу сорочку і коричневі шкіряні туфлі.

Лана Дель Рей та Джеремі Дюфрен познайомилися у 2019 році на фестивалі Buku Music + Art Project у Луїзіані, де перед виступом зірка орендувала одну з екскурсій на човні. За декілька років співачка знову відвідала цей район, щоб виступити на фестивалі Hangout Fest, де знову зустрілася з Дюфреном.

Стосунки артистки із бізнесменом спочатку турбували її друзів. Команда співачки навіть навела про нього довідки, щоби переконатися, що Дюфрен не використовує її. Як пише джерело, коханий артистки старший за неї на 17 років, володіє успішним бізнесом, який приносить прибуток, розлучений і має трьох дітей від минулих стосунків.

Для Лани це перший офіційний шлюб. До зустрічі з Дюфреном артистка була у стосунках з музикантами Баррі Джеймсом (Kassidy), Стівеном Мертінсом, Клейтоном Джонсоном, Джеком Донохью, музичним менеджером Еваном Вінікером, а також фотографом та режисером Франческо Карроззіні.

Джерело матеріала
loader