Blizzard розробляє новий шутер у всесвіті StarCraft, — Джейсон Шраєр
Blizzard розробляє новий шутер у всесвіті StarCraft, — Джейсон Шраєр

Blizzard розробляє новий шутер у всесвіті StarCraft, — Джейсон Шраєр

Компанія Blizzard Entertainment працює над новою грою у всесвіті StarCraft. Про це повідомив відомий журналіст Джейсон Шраєр під час подкасту IGN Unlocked.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Blizzard розробляє новий шутер у всесвіті StarCraft, — Джейсон Шраєр - Фото 1

Шраєр розповів про це в контексті обговорення своєї нової книги «Play Nice: The Rise, Fall, and Future of Blizzard Entertainment». За його словами, новий проєкт буде шутером, але не матиме зв’язку зі скасованими раніше іграми StarCraft: Ghost та StarCraft: Ares.

Розробкою керує Ден Хей, який раніше працював виконавчим директором і продюсером серії Far CryBlizzard розробляє новий шутер у всесвіті StarCraft, — Джейсон Шраєр - Фото 2Blizzard розробляє новий шутер у всесвіті StarCraft, — Джейсон Шраєр - Фото 3Far Cry 3, 4, 5, 6, Primal і Blood Dragon в Ubisoft. Хей приєднався до Blizzard у лютому 2022 року на посаді віцепрезидента і генерального менеджера, тож розробка гри, ймовірно, розпочалася приблизно в той час.

Цікаво, що нещодавно Філ Спенсер з’явився на презентації Xbox на Tokyo Game Show у футболці зі StarCraft. Тоді це розчарувало фанатів, які сподівалися на анонс нової гри. Натомість Філ Оголосив, що StarCraft 2 та StarCraft: Remastered додадуть до Game Pass.

Джерело: 80lvl

Джерело матеріала
loader
loader