17-23 жовтня — восьмий Київський тиждень критики
17-23 жовтня — восьмий Київський тиждень критики

17-23 жовтня — восьмий Київський тиждень критики

Організатори запрошують отримати безплатну пресакредитацію на фестиваль.

17-23 жовтня у кінотеатрі «Жовтень» відбудеться восьмий Київський тиждень критики,  акредитація надається безкоштовно після попередньої модерації.

Акредитація діє протягом усього фестивалю та дає право відвідати:

  • ранкові та денні фестивальні покази (до 17:00 включно) — за бронюванням квитка;
  • дискусійну програму.

Акредитація на Церемонію нагородження Національною премією кінокритиків «Кіноколо» відбуватиметься окремо.

Акредитація надається безкоштовно після попередньої модерації. Акредитаційна квота: телебачення — 2 особи; друковані та онлайн ЗМІ — 1-2 особи; радіо — 1 особа; блогери — 1 особа.

У разі схвалення заявки, на вказану вами електронну адресу надійде підтвердження акредитації та інформація про умови користування вашим абонементом.

Фестиваль має право відмовити в акредитації без пояснення причини. 

Акредитація за посиланням

За додатковою інформацією звертайтеся за адресою: 

Єлизавета Сушко,  sushko@arthousetraffic.com

Київський тиждень критики — міжнародний фестиваль арткіно, кураторами якого є українські кінокритики й кінокритикині. Програма події складається з кількох секцій: Міжнародної програми, секції «Фокус: Україна — Нідерланди», міжнародної ретроспективи «Дивніше за рай» та української ретроспективи «Химерний час». Традиційно в межах події відбудеться нагородження Премією «Кіноколо».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader