Комік Антон Стенюк публічно вибачився за свій жарт про мусульман
Комік Антон Стенюк публічно вибачився за свій жарт про мусульман

Комік Антон Стенюк публічно вибачився за свій жарт про мусульман

Український стендап-комік Антон Стенюк публічно вибачився за свій жарт про мусульман. Відео із вибаченням він опублікував в Instagram.

- Я щиро прошу вибачення перед усіма, кого могли образити мої слова під час мого сольного виступу, який було опубліковано на YouTube. Один із моїх жартів був недоречним і неприпустимим, і я глибоко шкодую, що міг образити багатьох людей, зокрема представників мусульманської спільноти. Я не мав на меті когось принизити або ображати за релігійною ознакою, - сказав Стенюк.

Також він зазначив, що вже видалив те відео із соцмереж і пообіцяв забрати частину із невдалим жартом з YouTube-каналу. Також пообіцяв надалі бути більш чутливим у своїй роботі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Антон Стенюк (@antonstenyuk)

  • Резидент "Підпільного стендапу" Антон Стенюк потрапив у скандал через невдалий жарт про мусульман. Під  час виступу він поцікавився "чому православні вбивають інших православних, коли у світі ще так багато мусульман". Після цього журналісти QIRIM.Media звернулися до Національної поліції.
  • Своєю чергою, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубарова, муфтій Духовного управління мусульман України "Умма" Мурат Сулейманов, а також колишній муфтій Духовного управління мусульман України "Умма", військовослужбовець Збройних сил України Саїд Ісмагілов у соцмережах обурилися жартом мусульман.
  • Пізніше уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець заявив, що просить Національну поліцію перевірити жарт коміка Стенюка щодо розпалювання релігійної ворожнечі та образи почуттів віруючих.
Теги за темою
Скандал
Джерело матеріала
loader