Жінку заарештували в аеропорту, коли побачили її рентген на контролі
Жінку заарештували в аеропорту, коли побачили її рентген на контролі

Жінку заарештували в аеропорту, коли побачили її рентген на контролі

Пасажирку доставили до місцевої лікарні, де медичний рентген підтвердив наявність в її організмі низки сторонніх предметів.

30-річну жінку, ім’я якої не розголошується, заарештували після прибуття до міжнародного аеропорту в Йоганнесбурзі (ПАР). Поліція отримала повідомлення, що пасажирка з підозрілими капсулами в організмі прилетіла рейсом з Сан-Паулу (Бразилія). Про це пише видання The Mirror.

Вивчивши рентгенівський знімок, зроблений інспекторами на лінії контролю, офіцери вилучили зі шлунку підозрюваної пакет із забороненими наркотичними речовинами.

Жінку негайно заарештували й доставили до місцевої лікарні, де медичний рентген підтвердив наявність сторонніх предметів в її організмі. Наразі фахівцям вдалось вилучити понад 60 кульок, ймовірно, з кокаїном.

Рентген підтвердив наявність сторонніх предметів в організмі пасажирки
Фото: SA Police Services

"Вартість наркотиків неможливо визначити на даному етапі, оскільки процес вилучення може зайняти деякий час", — пояснила речниця національної поліції Атленда Мате.

Комісар Південноафриканської поліцейської служби похвалив владу за активну боротьбу зі злочинністю.

"Наші співробітники наполегливо працюють, перехоплюючи закоренілих злочинців. Південна Африка — це не ігровий майданчик для транснаціональної організованої злочинності", — зазначив генерал Фанні.

У шлунку пасажирки знайшли капсули з наркотиками
Фото: SA Police Services

До речі, за останні два місяці в аеропорту Йоганнесбургу вилучили наркотиків на суму понад 560 тисяч фунтів стерлінгів. Зокрема, минулого тижня заарештували чоловіка, який прилетів з Сан-Паулу з 450 грамами кокаїну, захованими в навушниках. Повідомляється, що він мав сісти на стикувальний рейс до Нігерії.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що благодійна організація для бездомних в Окленді (Нова Зеландія) несвідомо розповсюджувала солодощі, що містили смертельну дозу метамфетаміну. Цей пакунок з цукерками віддав на пожертви один з місцевих жителів.

Крім того, ми розповідали, що 44-річний пілот Джозеф Девід Емерсон, який прийняв "чарівні гриби", потягнув за дві аварійні ручки, призначені для повного вимкнення двигунів авіалайнера.

Теги за темою
поліція фото Туризм аеропорт
Джерело матеріала
loader
loader