У Трампа заявили, що зустрічі з Зеленським не буде
У Трампа заявили, що зустрічі з Зеленським не буде

У Трампа заявили, що зустрічі з Зеленським не буде


У штабі експрезидента заявили, що між ними не було заплановано жодної зустрічі, незважаючи на заяву українських офіційних осіб.

Колишній президент США Дональд Трамп не планує зустрічатися цього тижня в США з президентом Володимиром Зеленським. У команді Трампа кажуть, що взагалі не планували такої зустрічі. Про це повідомляє із посиланням на коментар представника передвиборчої кампанії Трампа.

“За словами чиновника, який говорив на умовах анонімності, щоб обговорити внутрішнє планування, між ними не було заплановано жодної зустрічі, незважаючи на заяву українських офіційних осіб минулого тижня про те, що Зеленський планував зустрітися з колишнім президентом”, – йдеться у публікації.

Агентство також повідомляє, що виступаючи в Савані, штат Джорджія, Трамп висміяв часті рефрени президента Джо Байдена про те, що США підтримуватимуть українські збройні сили, доки Київ не виграє війну.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що під час поїздки до США предствить свій план перемоги Джо Байдену, Дональду Трампу та Камалі Гарріс.

Також сам Трамп минулого тижня заявив, що ймовірно зустрінеться з Зеленським під час засідання Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку.

Трамп: США застрягли у війні в Україні



Теги за темою
США Володимир Зеленський Дональд Трамп зустріч
Джерело матеріала
loader
loader