Республіканці вимагають розслідування візиту Зеленського до США
Республіканці вимагають розслідування візиту Зеленського до США

Республіканці вимагають розслідування візиту Зеленського до США

Республіканці в Палаті представників США оголосили про намір ініціювати розслідування візиту президента України Володимира Зеленського до США, який відбувся цього тижня. Ця заява викликала активні дискусії в політичних колах і на інформаційних платформах.

Вони вважають, що візит президента України міг бути спрямований на підтримку Камали Гарріс перед виборами.

Група з дев’яти республіканців на чолі з Ленсом Гуденом (Техас) запитує інформацію з Міністерств юстиції та оборони, щоб визначити, чи був візит Зеленського до Пенсільванії на початку цього тижня «політично вмотивованим» та оплачений коштами США.

Зокрема, вони запитують, чи доставили Зеленського до Пенсильванії на військовому літаку США і чи перебував він під захистом Секретної служби. А також ставиться запитання, чому президента України супроводжували тільки демократи.

У запиті цитуються заяви Зеленського, що республіканський кандидат на посаду віцепрезидента Джей Ді Венс був «надто радикальним», а Трамп «насправді не знає, як зупинити війну, навіть якщо він думає, що знає як».

Нагадаємо, Зеленський публічно говорив, що хоче зустрітися з Трампом, однак після його заяв, які розкритикували республіканці, з’явилася інформація, що Трамп на зустріч не погодився.

Теги за темою
США вибори розслідування
Джерело матеріала
loader
loader