Представлений графеновий обігрівач Xiaomi Mijia
Представлений графеновий обігрівач Xiaomi Mijia

Представлений графеновий обігрівач Xiaomi Mijia

Xiaomi представила графеновий масляний обігрівач Mijia, який пропонується за ціною 78 доларів у Китаї. Масляний обігрівач Xiaomi Mijia отримав 13 надшироких (200 мм) ребер, він споживає 2200 Вт, має велику площу розсіювання тепла 3,1 м2 і може нагріти повітря на 9°C (з якої температури не уточнюється) за 30 хвилин.

Xiaomi повідомила, що вся поверхня нагрівального елемента вкрита графеновим матеріалом. У процесі теплопровідності він випромінює світлові хвилі далекого інфрачервоного діапазону, близькі до довжини хвилі людського тіла, що дозволяє відчувати фізичні відчуття, як при засмагі.

Він також оснащений інтелектуальною системою контролю температури, яка автоматично регулює потужність відповідно до заданої температури, щоб уникнути втрат енергії, спричинених перегрівом. Пристрій отримав вбудований водяний резервуар для зволоження повітря та сушарку для одягу з обох боків.

Масляний обігрівач Mijia оснащений великим світлодіодним дисплеєм, підтримує керування через програму Mijia та голосове керування Xiaoai.

Джерело матеріала
loader
loader