НІБУЛОН реструктуризував ще $27,6 млн кредиту
НІБУЛОН реструктуризував ще $27,6 млн кредиту

НІБУЛОН реструктуризував ще $27,6 млн кредиту

Sense Bank та компанія «НІБУЛОН» дійшли згоди щодо реструктуризації кредитного портфелю агровиробника та експортера на суму $27,6 млн.

Про це говориться у повідомленні агрокомпанії у Facebook.

Зазначається, що за умовами договору термін кредиту становить 8 років, три з яких — це грейс-період, який діятиме до листопада 2027 року, та п’ятирічний графік погашення до вересня 2032 року. 

Начальниця відділу по роботі з агропромисловим комплексом та харчовою промисловістю Sense Bank Вероніка Агафонова зазначила, що «НІБУЛОН» — це один із найбільших експортерів української продукції і є партнером банку близько 8 років. Завершення реструктуризації банком — це важливий крок на підтримку платоспроможності й відновлення експортного потенціалу компанії задля розбудови стійкого майбутнього економіки України.   

«Наша програма реструктуризації з українськими банками добігає кінця», — зазначила начальниця відділу по роботі з банками «НІБУЛОН» Віталіна Марченко.


Для довідки: до війни компанія «НІБУЛОН» обробляла 82 тис. га землі, володіла і управляла мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим у Миколаєві. «НІБУЛОН» експортувала переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь у більш ніж 20 країн світу. Крім того, компанія мала широку лінійку флоту (річковий, морський і змішаний).

Джерело матеріала
loader