Ні дня без прильотів: як виглядає Покровськ, на який потужно тиснуть окупанти – моторошні кадри
Ні дня без прильотів: як виглядає Покровськ, на який потужно тиснуть окупанти – моторошні кадри

Ні дня без прильотів: як виглядає Покровськ, на який потужно тиснуть окупанти – моторошні кадри

Росіяни просто рівняють місто із землею, як колись Авдіївку, Бахмут та інші населені пункти. Ведуча 24 Каналу Андріана Кучер побувала в Покровську й задокументувала, як ворог знищує місто.

Як виглядає Покровськ

У репортажі Андріана Кучер розповіла, що під час знімань у Покровську не було мобільного зв'язку. За лічені хвилини дим від російських прильотів почав підійматися з 3 місць. Не минає ні дня без ворожих обстрілів.

Одним з таких ударів росіяни знеструмили Покровськ, Мирноград та навколишні села. Також окупанти вже перебили водопостачання до Покровська, відновити його зараз неможливо.

Хоч ворог не має сил наступати як раніше, потроху видихається, а деякі ділянки Силам оборони вдалося стабілізувати, та від цілі захопити місто, яке відкриває дорогу на Дніпропетровщину, він не відмовився.

Репортаж із Покровська/ Скриншоти з відео

Противник намагається знищити українську логістику, засипають Покровськ керованими авіабомбами, ракетами та реактивною артилерією. Сюди долітають ворожі FPV-дрони. Росіяни з усіх сил прагнуть стерти місто, перетворити його на Авдіївку й зробити непридатним для життя.

"На початку 2024 року у випуску з Авдіївки я говорила наступне: "Запам'ятайте, як зараз виглядає Авдіївка. Таке буде з кожним населеним пунктом на шляху російської армії, якщо ворог прорветься далі". Покровськ ризикує повторити долю Авдіївки й від нас з вами теж залежить, як далеко зможе зайти ворог", – наголосила ведуча 24 Каналу.

Підтримуйте Покровський гарнізон, аби унеможливити такий розвиток подій. Долучайтеся до збору на Nissan Navara для пілотів важких ударних дронів з 59 Бригади на Покровський напрямок. Задонатити можна за посиланням або за цими реквізитами: 5375411222198769 PayPal: odrikucher@gmail.com

Теги за темою
Донецька область
Джерело матеріала
loader