Новий кросовер Honda для бездоріжжя розсекретили на офіційних фото і відео
Новий кросовер Honda для бездоріжжя розсекретили на офіційних фото і відео

Новий кросовер Honda для бездоріжжя розсекретили на офіційних фото і відео

Нова Honda Passport 2025 збереже кутастий дизайн і 3,5-літровий V6. Сімейний кросовер підготують до серйозного бездоріжжя.

Опубліковано офіційні фото і відео з Honda Passport четвертого покоління. Середньорозмірний кросовер дебютує до кінця осені, а його продажі стартують на початку 2025 року. Про це повідомляється на офіційному сайті Honda.

Кросовер підготовлений до бездоріжжя
Фото: Honda

На фото та відео нова Honda Passport у камуфляжі демонструє свої позашляхові властивості. Можна помітити, що кросовер зберіг кутастий дизайн і в профіль нагадує старшу Honda Pilot.

Раніше показали рендер передньої частини Honda Passport 2025. Авто матиме широку решітку радіатора та крупні світлодіодні фари з С-подібними ходовими вогнями.

Рендер Honda Passport
Фото: Honda
Важливо Мініатюрну міську Honda перетворили на позашляховий автодім за $13 000 (фото)

Як і раніше, кросовер Honda Passport буде збудований на вкороченій платформі моделі Pilot. У неї запозичать удосконалений 3,5-літровий V6 потужністю 289 к. с. та нову 10-ступінчасту автоматичну КПП.

Авто отримає потужніший 3,5-літровий V6
Фото: Honda

Розробники стверджують, що нова Honda Passport матиме найкращу прохідність з усіх кросоверів марки. Вона отримає повний привід із системою векторизації тяги i-VTM4, також у лінійці буде позашляховий варіант Trailsport.

До речі, нещодавно презентували кросовер Ford для бездоріжжя, створений на базі Kuga.

Також Фокус розповідав про позашляховий варіант Subaru Outback, який побачили в Києві.

Джерело матеріала
loader