Лілія Пустовіт представила дроп мінімалістичних клатчів у колаборації з українським брендом сумок
Лілія Пустовіт представила дроп мінімалістичних клатчів у колаборації з українським брендом сумок

Лілія Пустовіт представила дроп мінімалістичних клатчів у колаборації з українським брендом сумок

Майже самурайський підхід до дизайну та створення сумок обрали дві українські дизайнерки, для яких колаборація POUSTOVIT х GRIE стала результатом втіленням спільних цінностей обох брендів. Нові клатчі відображають баланс між мінімалізмом та функціональністю. Вони ідеально підходять для тих, хто цінує красиві речі, не жертвуючи практичністю, та прагне мати у своєму гардеробі аксесуари, які легко поєднуються з різними стилями.

«Ця співпраця для мене – можливість дослідити нові грані дизайну, поєднавши наші улюблені елементи з новими ідеями. Спільно ми прагнемо створити аксесуари, зручні, універсальні, але в той же час помітні statement-речі», — прокоментувала Лілія Пустовіт.

Колаборація представлена ​​капсулою зручних та стильних клатчів двох форм. Ці сумки виконані у текстурах високоякісної шкіри та замшу, у стриманій, але виразній кольоровій палітрі, яка легко інтегрується в гардероб сучасної жінки й гармонійно поєднуються з атмосферою дня та вечора.

«В одному з епізодів стрічки "Ляльки" Такесі Кітано ми бачимо дівчину, яка щодня робить бенто і йде з ним у парк. Інша героїня зав’язує свої речі у красиву хусточку. Це історія про естетику в усьому, а також про втілення власного внутрішнього світу – через речі, усвідомлення їх краси», – розповідає дизайнер Лілія Пустовіт про натхнення та назву дропу.

Водночас у простих моделях аксесуарів закладена практична місія – вони гармонійно поєднуються як з формальними, так і з повсякденними, а також урочистими образами, додаючи нотку розслабленості.

У найближчих планах дизайнерок – продовження співпраці, відомо, що Пустовіт та Гришаєва вже створюють наступну модель. Клатчі, розроблені у дизайн-студії в Києві, виробляються у Харкові неймовірною та сміливою командою українських майстрів.

Джерело матеріала
loader