Лілі Коллінз підкорила публіку стрункими ніжками та елегантністю
Лілі Коллінз підкорила публіку стрункими ніжками та елегантністю

Лілі Коллінз підкорила публіку стрункими ніжками та елегантністю

Лілі Коллінз, 35-річна акторка і зірка популярного серіалу "Емілі в Парижі", вкотре підкорила публіку своїм елегантним образом у стилі total black. Вона відвідала розмову організовану SAG-AFTRA Foundation у Нью-Йорку, де обговорювався четвертий сезон відомого шоу.

Для цього виходу Лілі обрала розкішний наряд – чорну оксамитову мінісукню від італійського бренду Alessandra Rich. Відкриті плечі, тюлеві рюші на топі та стрічка на декольте - легкі деталі, що підкреслили м'якість і грайливість сукні та зробили її більш витонченою.

Лілі Коллінз .Фото: Getty Images

Довжина міні-сукні підкреслила стрункі ноги акторки, а чорні капронові колготки доповнили її стильний образ. На завершення образу Лілі обрала чорні лаковані туфлі. Її зачіска з чітким проділом по центру ідеально поєднувалася з витонченим макіяжем. Делікатні сережки з камінням додали блиску і завершили вишуканий образ.

Лілі Коллінз не лише відома завдяки своїй ролі в серіалі "Емілі в Парижі", але й тим, що є дочкою легендарного музиканта Філа Коллінза. Її кар'єра розпочалася ще в дитинстві, а вже у 2009 році вона зіграла в фільмі "Сліпий бік", що став для неї проривом у Голлівуді. Сьогодні Лілі – одна з найвідоміших молодих акторок, яка відзначається не лише своїм талантом, але й почуттям стилю. Коллінз неодноразово з'являлася на червоних доріжках у розкішних образах і завжди привертає увагу модних критиків.

Марчелло (Еудженіо Франческіні) та Емілі (Лілі Коллінз), кадр з трейлера

Окрім акторської діяльності, Лілі також займається благодійністю та активно підтримує ініціативи, пов'язані з охороною здоров'я та допомогою людям, які страждають від порушень харчової поведінки. У своїй автобіографії "Без фільтра" вона відверто розповіла про особисті труднощі, з якими стикалася, і як це вплинуло на її життя.

Такий стильний і витончений вихід акторки ще раз підтверджує її статус модної ікони та улюблениці публіки.

Раніше ми повідомляли, Емілі з Парижу переїде до Риму, та знайде нового хлопця.

Емілі в Парижі 4 сезон, що вже стало відомо- детальніше на Знай.ua.

Нагадуємо, Кхалісі не видали паспорт, як же без неї впораються дотракійці.

Джерело матеріала
loader