Яку зелень краще вирощувати восени, щоб швидко отримати новий урожай
Яку зелень краще вирощувати восени, щоб швидко отримати новий урожай

Яку зелень краще вирощувати восени, щоб швидко отримати новий урожай

Осінь — один із найкращих сезонів, щоб насолодитися свіжими трамвами, тому що вони знаходяться на піку смаку та поживної цінності, тому важливо знати, яку зелень краще вирощувати у цей період.

У цій статті ми розглянемо, яку зелень краще вирощувати восени:

1. Рукола.

Руккола – це вид капусти, яка швидко росте та ідеально підходить для збирання врожаю ранньої осені. Вона має м'який смак і її можна їсти сирою чи приготованою.

Рукола - гарне джерело вітаміну С, вітаміну А, вітаміну В6 та тіаміну. Вона також містить фолат, калій та магній. Ці поживні речовини допомагають зміцнити імунну систему та забезпечують організм необхідними вітамінами та мінералами для загального здоров'я.

2. Листя салату.

Цей овоч, що швидко росте, можна вживати як у сирому, так і в приготовленому вигляді. Це тип овочів, відомий своєю швидкою швидкістю зростання. Це означає, що їх можна швидко збирати і їсти свіжими, цю зелень краще вирощувати восени.

3. Гірчиця.

Гірчиця - овоч, що швидко росте, який можна збирати восени. Вона відноситься до сімейства капустяних і є родичем броколі, цвітної капусти та брюссельської капусти.

4. Редис.

Редис — овоч, що швидко росте, який ідеально підходить для осені. Його можна їсти свіжим або використовувати у салатах чи інших рецептах. Редиска можна вирощувати в різних кліматичних умовах, тому вона є гарним вибором для тих, хто хоче вирощувати овочі восени.

5. Шпинат.

Шпинат - дуже універсальний овоч, який можна їсти приготованим, сирим або салатами. Це відмінне джерело вітаміну А, вітаміну С та клітковини. Він також є гарним джерелом калію та магнію.

Джерело: glasrestaurant .

Читайте також:

Що зробити, щоб перець вродив раніше: господар назвав просту "процедуру".

Як позбутися попелиці за одну обробку: що потрібно терміново зробити.

Коли і як висаджувати помідори у відкритий ґрунт – секрети досвідчених городників.

Джерело матеріала
loader
loader