Дизайн як у Land Rover і мотор BMW: у Києві засвітився новий незвичний пікап
Дизайн як у Land Rover і мотор BMW: у Києві засвітився новий незвичний пікап

Дизайн як у Land Rover і мотор BMW: у Києві засвітився новий незвичний пікап

Ineos Grenadier Quartermaster — 5,2-метровий рамний пікап, який нагадує класичні Land Rover. Модель комплектують бензиновими та дизельними турбошістками BMW.

У Києві помітили новий Ineos Grenadier Quartermaster. Це один із перших таких пікапів в Україні. Його фото з’явилися на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram.

Британський бренд Ineos офіційно виходить на український ринок. Разом із позашляховиком Grenadierв нашій країні буде представлено і пікап Quartermaster.

Пікап сягає 5,2 м у довжину
Фото: Topcars UA

Класичний кутастий дизайн Ineos Grenadier витриманий у стилістиці старих Land Rover Defender. Пікап Quartermaster на 30 см довший за позашляховик – сягає 5,2 м. Його вантажопідйомність становить 760 кг.

Важливо В Україну приїхав потужний американський електропозашляховик із запасом ходу 640 км (фото)

Новий Ineos Grenadier Quartermaster пропонують лише в чотиридверному виконанні. Його салон витримано в авіаційному стилі — з великою кількістю перемикачів. Щитка приладів немає, адже покази виводяться на центральний дисплей.

Пікап Ineos Grenadier Quartermaster комплектують 3,0-літровими рядними турбошістками BMW – 286-сильною бензиновою та 249-сильною дизельною.

Салон витримано в авіаційному стилі
Фото: Ineos

Конкретно це авто – бензинове. Із 8-ступінчастою автоматичною КПП воно здатне розігнатися до сотні за 8,6 с, а максимальна швидкість обмежена на 160 км/год. Звісно ж, повний привід доповнений знижувальною передачею.

До речі, недавно в Києві бачили новітній електромобіль від Huawei із запасом ходу 700 км.

Також Фокус розповідав, що в столиці засвітився класичний Porsche 911 Turbo 90-х.

Джерело матеріала
loader