У Тернополі та Черкасах затримали паліїв військових авто
У Тернополі та Черкасах затримали паліїв військових авто

У Тернополі та Черкасах затримали паліїв військових авто


Для дестабілізації суспільно-політичної ситуації у західному регіоні ворог пообіцяв паліям гроші в обмін на серію підпалів.

CБУ та Нацполіція затримали ще трьох підпалювачів, які на замовлення РФ діяли у Тернополі та Черкасах. Про це пресслужба СБУ у понеділок, 23 вересня.

Пріоритетними “цілями” фігурантів були автомобілі, які проходили техобслуговування після виконання бойових завдань на передовій.

Так, у Черкасах затримали 18-річного студента місцевого коледжу, що на замовлення з РФ підпалив військовий позашляховик за допомогою легкозаймистої суміші. Молодик зафіксував загоряння на камеру свого телефону та відправив відеозвіт російському куратору.

У Тернополі затримали ще двох підпалювачів, які діяли у складі злочинної групи.

Фігурантами виявилися місцеві жителі. Обидва чоловіки шукали швидкого заробітку у Телеграм-каналах, де на них вийшов представник російських спецслужб.

Для дестабілізації суспільно-політичної обстановки у західному регіоні ворог пообіцяв паліям  гроші в обмін на серію підпалів.

 

 

Зауважується, що обіцяних грошей жоден з фігурантів не дочекався.

Наразі усі вони перебувають під вартою. Їм загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві затримали ще п’ятьох поплічників російських спецслужб, які вчиняли підпали в столиці. Основними їхніми “цілями” були позашляховики та мікроавтобуси ЗСУ.

Раніше у Києві та Хмельницькому затримали чотирьох підпалювачів автівок військових. СБУ також затримала трьох поплічників РФ, які підпалювали службові авто Сил оборони на Донеччині.



Теги за темою
СБУ авто військові розслідування
Джерело матеріала
loader