У Харкові внаслідок удару 20 вересня був пошкоджений університет ім. Каразіна
У Харкові внаслідок удару 20 вересня був пошкоджений університет ім. Каразіна

У Харкові внаслідок удару 20 вересня був пошкоджений університет ім. Каразіна

Унаслідок удару по Харкову 20 вересня була пошкоджена одна з будівель Харківського національного університету ім. Каразіна.

Про це повідомив у Фейсбуці благодійний фонд Каразінського університету, передає Укрінформ.

"Ми знову стикаємося з жорстокою реальністю, яка щодня намагається нас зламати. Ворог робить усе можливе, щоб завадити нам працювати й провадити освітньо-науковий процес. Нещодавно вночі знову "прильоти" в Харкові, і цього разу постраждав і наш університет... 350 вибитих вікон у північному корпусі, пошкоджено фасад будівлі”, - йдеться у дописі.

У Харкові внаслідок удару 20 вересня був пошкоджений університет ім. Каразіна - Фото 1

Зазначається, що університет “продовжує реалізацію проєкту з обладнання безпечних просторів”. На це залучають у тому числі благодійні кошти.

У Харкові внаслідок удару 20 вересня був пошкоджений університет ім. Каразіна - Фото 2

“Це дозволить нам працювати, навчати та розвиватися, проводити заняття та наукові заходи навіть у таких складних умовах, не боячись за власне життя”, - зазначили у виші.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок удару КАБом по центру Харкова ввечері 20 вересня постраждали 15 людей. Був пошкоджений чотириповерховий корпус лікарні, де знаходились пацієнти, готель, дорожнє полотно, навчальний заклад.

Фото: благодійний фонд Каразінського університету

Теги за темою
Обстріл Харків
Джерело матеріала
loader
loader