Це смачний та соковитий десерт, який ідеально підійде для сезону свіжих ягід, доки вони ще є.
На цей раз зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, що такий ягідний пиріг легко приготувати, і він стане чудовим доповненням до вашого столу.
Інгредієнти:
- Сир (сир) 9% - 600 г
- Яйця - 6 шт.
- Цукор — 360 г
- Вершкове масло - 140 г
- Ванільний цукор - 20 г
- Розпушувач - 30 г
- Сіль - 1 ч. ложка
- Пшеничне борошно - 440 г
- Вишні (без кісточок) - 800 г
- Крохмаль - 100 г
Приготування:
Перебити сир у пасту за допомогою занурювального блендера. У глибокій мисці збити яйця з цукром до однорідної маси, радить "Мастер Шеф" Литвинова.
У кімнатну температуру масла натерти цедру лимона і додати кардамон.
У просіяне борошно додати розпушувач і сіль. У збиті яйця додати перебитий сир, потім масло зі спеціями, і акуратно перемішати все до однорідної маси.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, далі треба викласти тісто на лист, застелений пергаментом. Вишні обваляти в крохмалі та рівномірно розподілити по тесту.
Випікати пиріг у розігрітій до 160 градусів духовці протягом 1 години (якщо вишні заморожені, збільшити час випікання на 15 хвилин). Готовий пиріг змастити джемом і посипати подрібненими фісташками та цукровою пудрою, розповіла "Мастер Шеф" Литвинова.
Останні новини України: