Потужний концепт Hummer H3R виставили на аукціоні
Потужний концепт Hummer H3R виставили на аукціоні

Потужний концепт Hummer H3R виставили на аукціоні

У США виставили на продаж унікальний концепт Hummer H3R з 512-сильною V8 ліфтованою підвіскою та величезними 25-дюймовими шинами. Автомобіль буде продано на спеціалізованому аукціоні Mecum Indy Fall Special 5 жовтня.

Особливість позашляховика полягає у глибокому тюнінгу моделі. Замість штатного двигуна під капотом авто розмістили 7-літровий LS7 V8 від спорткара Corvette Z06. Двигун розвиває потужність 377 кВт/512 л. Також машина відрізняється модернізованою системою наддуву, покращеною системою запалювання, збільшеним радіатором, 4-ступеневою автоматичною КП та блокуванням переднього диференціала.

Потужний концепт Hummer H3R виставили на аукціоні - Фото 1

Потужний концепт Hummer H3R виставили на аукціоні - Фото 2

Крім потужного двигуна автомобіль отримав модернізовану підвіску, яка має збільшений на 100 мм дорожній просвіт, а також 20-дюймові легкосплавні диски з 35-дюймовими шинами Mickey Thompson. Впоратися з динамічною машиною допомагає гальмівна система Rotora.

Потужний концепт Hummer H3R виставили на аукціоні - Фото 3

Потужний концепт Hummer H3R виставили на аукціоні - Фото 4

Потужний концепт Hummer H3R виставили на аукціоні - Фото 5

Потужний концепт Hummer H3R виставили на аукціоні - Фото 6

Крім функціональних поліпшень, концепт має радіаторні грати в колір кузова та унікальний капот з прозорою вставкою Lexan. H3R також примітний захисними пластинами та додатковою світлотехнікою. Завершують список швидкознімні колісні арки, вихлопна система з чотирма патрубками та каністра замість запасного колеса.

Потужний концепт Hummer H3R виставили на аукціоні - Фото 7

У салоні встановили два крісла з п’ятиточковими ременями безпеки, кермо Momo, додаткові датчики для контролю мотора, а для обробки використовуються декоративні елементи з карбону. На панелі приладів встановили переносний ліхтарик та інформаційно-розважальну систему з GPS-навігацією. Сидіння другого ряду видалили, щоб звільнити місце для великого запасного колеса.

Джерело матеріала
loader