Пара купила закинутий фермерський комплекс та займається його реновацією: як виглядає житло
Пара купила закинутий фермерський комплекс та займається його реновацією: як виглядає житло

Пара купила закинутий фермерський комплекс та займається його реновацією: як виглядає житло

Як повідомляє Newsweek, родина зажди мріяла жити ближче до природи та із задоволенням займається реновацією. Як виглядає та змінюється їхнє житло, розповідаємо далі.

Як пара оновлює стару ферму

Після багатьох років орендування житла та заощаджень 37-річна бельгійка Ісіс і 43-річний голландець Бертус отримали ключі від свого першого дому, комплексу покинутих фермерських будинків на північному заході Італії. Тепер подружжя розповідає про це та хід ремонту свого помешкання у соцмережах.

Хоча останні мешканці фермерського будинку покинули його приблизно 15 років тому, велика частини комплексу пустує вже понад два десятиліття.

Розташований на території площею близько 16 гектарів і загальною площею близько 1200 квадратних метрів, він має 27 кімнат у близько семи будинках. Зокрема, на території є новий та старий фермерські будинки, стайня, каплиця, виноробня, курник, що виглядає як котедж, кілька складів, а також невелика хатина, схована глибоко в лісі. За все це пара заплатила приблизно 200 000 євро.

Як пара подарувала друге життя покинутій фермі: дивіться відео

Нещодавно побудовані приміщення мають простору кухню, їдальню, вітальні, одну ванну кімнату та чотири спальні. Старіший же будинок містить кухню, кімнату, яка раніше була вітальнею, а пізніше майстернею, а також велику комору та ще п’ять кімнат.

Загалом будівлі на території комплексу перебувають в хорошому стані, однак ремонтні роботи все ж потрібні. Так, родина проводить на території комунікації, очищує приміщення, замінює меблі та облаштовує будинок для себе.

Ми завжди мріяли жити на фермі та мати краєвиди на гори,
– кажуть Ісіс та Бертус.

Вони діляться, що для них важливо зберегти якомога більше оригінальних деталей нерухомості, а також використовувати підручні матеріали, де це можливо, і робити екологічний вибір, коли справа стосується будівельних матеріалів.

Джерело матеріала
loader