У США чергова стрілянина забрала життя чотирьох людей
У США чергова стрілянина забрала життя чотирьох людей

У США чергова стрілянина забрала життя чотирьох людей

У США чергова стрілянина забрала життя чотирьох людей - Фото 1

На місці події виявлено понад 100 гільз.

Четверо людей загинули та ще 17 отримали поранення внаслідок стрілянини в Бірмінгемі, штат Алабама. Про це повідомляє CNN.

Подія сталася ввечері суботи, 22 вересня, в розважальному районі Бірмінгема. Відразу після 23 години вечора кілька людей під’їхали до району Файв-Пойнт-Саут, вийшли зі свого автомобіля і почали стріляти, а потім розвернулися та поїхали. Поліція вважає, що стрілки або стрілець прагнули влучити в одну людину, а інші жертви потрапили під перехресний вогонь.

«Хтось був готовий заплатити гроші, щоб цю людину вбили», – сказав начальник поліції Бірмінгема Скотт Термонд.

Детективи працюють над тим, щоб визначити, хто був передбачуваною ціллю (цілями) стрілянини. Поліцейський департамент Бірмінгема співпрацює з ФБР та іншими агентствами для розслідування.

Рендалл Вудфін, мер Бірмінгема, вважає, що насильство з використанням зброї в місті досягло «рівня епідемії». «Я хочу разом із державою вирішити цю проблему», – сказав він.

Коли поліцейські прибули на місце події в суботу ввечері, вони виявили мертвими двох чоловіків і жінку. Ще один чоловік помер у лікарні. За словами начальника поліції, на місці події виявлено понад 100 гільз.

Поліція ідентифікувала трьох із чотирьох загиблих: це 21-річна Анітра Холломан, а також 27-річні Тадж Букера і Карлос Маккейн.

Білий дім координує роботу з державними та місцевими чиновниками у зв’язку з наслідками стрілянини. // Главком

 

Tweet
Джерело матеріала
loader