На Харківському напрямку ворог перегруповується поблизу Глибокого
На Харківському напрямку ворог перегруповується поблизу Глибокого

На Харківському напрямку ворог перегруповується поблизу Глибокого

На Харківському напрямку ситуація залишається складною, ворог перегруповується поблизу Глибокого. За минулу добу Сили оборони в зоні відповідальності ОТУ «Харків» знищили 78 окупантів та 71 одиницю ОВТ ворога.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба ОТУ «Харків».

«В районі населеного пункту Глибоке противник здійснив перегрупування штурмових груп, наростив систему зв’язку, налагодив взаємодію між підрозділами щодо нанесення вогневого ураження. В районі Стариці з метою недопущення втрати займаного положення закріплюється на займаних позиціях, здійснював переміщення малих груп по 2 військовослужбовці 2-го мотострілецького батальйону 72-ї мотострілецької дивізії 44-го армійського корпусу з метою евакуації санітарних втрат. У Вовчанську противник здійснив заведення особового складу на передові позиції. Застосував важку вогнеметну систему ТОС-1А по району Агрегатного заводу», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, протягом минулої доби відбулося 7 бойових зіткнень. Російські окупанти завдали 1 ракетний удар двома ракетами, 2 авіаудари з використанням 2 КАБів. Завдали 66 ударів дронами-камікадзе. Здійснили 412 обстрілів позицій захисників України.

За інформацією пресслужби, за минулу добу Сили оборони знищили 78 окупантів, 71 одиницю озброєння та військової техніки ворога, 43 укриття для особового складу та 1 місце зберігання боєприпасів.

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати російських військ в Україні з 24 лютого 2022 року по 23 вересня 2024 року становлять близько 643 тисяч 750 осіб, зокрема 1330 осіб - за минулу добу.

Фото: 36-та обрмп ім. контрадмірала М.Білинського 

Теги за темою
Обстріл
Джерело матеріала
loader
loader