Ізраїль уразив понад 300 цілей у Лівані
Ізраїль уразив понад 300 цілей у Лівані

Ізраїль уразив понад 300 цілей у Лівані

Ізраїльські військові розпочали “широкомасштабні” удари по об’єктах угруповання Хезболла у Лівані.

Армія оборони Ізраїлю лише за понеділок завдала ударів по кількох сотнях об’єктів угруповання Хезболла в Лівані. Про це пресслужба армії у понеділок, 23 вересня.

“Сьогодні було уражено понад 300 цілей”, – мовиться в повідомленні ЦАХАЛ.

Ранішк The Times of Israel повідомляло, що ізраїльські військові попередили громадян Лівану, що атакуватимуть будинки цивільних, у яких, за інформацією армії, може зберігатися зброя Хезболли.

Також видання передає, що кілька ракет було запущено в понеділок у бік Ізраїлю з боку Лівану. Багато з них було перехоплено, інші влучили по відкритій місцевості.

Зауважимо, Ізраїль розпочав “широкомасштабні” удари по об’єктах Хезболли у Лівані.

Нагадаємо, вранці 22 вересня північні райони Ізраїлю були атаковані з боку Лівану. Кілька повітряних цілей були збиті внаслідок роботи протиповітряної оборони, після падіння снарядів сталися пожежі. бойовики Хезболли пояснили даний обстріл своєю “відповіддю” на нещодавню серію вибухів пейджерів та інших засобів зв’язку.

В Ізраїлі заперечують причетність до масових вибухів пейджерів у членів Хезболли. Президент Ізраїлю Іцхак Герцог зазначив, що ліванське угруповання має чимало ворогів.



Теги за темою
Ізраїль
Джерело матеріала
loader
loader