Xiaomi та Redmi отримали "жорсткого" конкурента: що відомо про Samsung Galaxy A16 5G
Xiaomi та Redmi отримали "жорсткого" конкурента: що відомо про Samsung Galaxy A16 5G

Xiaomi та Redmi отримали "жорсткого" конкурента: що відомо про Samsung Galaxy A16 5G

Samsung конкурує з виробниками бюджетних смартфонів, пропонуючи тривалу програмну підтримку, а також нову модель смартфона, що може отримати ОС Android 20.

Samsung випустить бюджетні телефони, щоб скласти конкуренцію відомим "китайцям". Оновлення включатимуть Galaxy A16 5G з Android 14. Про це повідомляє ресурс Tehnofan.

Зараз Samsung та Google пропонують тривалі програми підтримки для своїх флагманів. Щобільше, Samsung готова зробити ще один крок для конкуренції з Xiaomi, Redmi та іншим виробниками недорогих смартфонів. Поки вони забезпечують навіть бюджетні моделі 6-річною програмною підтримкою, Samsung готує відповідь.

Першою бюджетною моделлю Samsung може стати Galaxy A16 5G з Android 14, що в перспективі отримає Android 20. Зокрема, вже відомо, що Galaxy A16 5G отримає екран Super AMOLED з діагоналлю 6,7 дюйма, роздільною здатністю Full HD+ і кадровою частотою 90 Гц, чипсет Exynos 1330, 4, 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті, 128 або 256 ГБ флеш-пам’яті.

Що стосується акумулятора, він матиме ємність 50 C, стандартний роз’єм для навушників та захист IP54. Маса пристрою складе 200 грамів, габарити – 164,4 x 77,9 x 7,9 мм.

В плані дизайну, смартфон адаптований до дизайну серії A. На задній панелі, як і раніше — три камери, розташовані вертикально, а також світлодіодний спалах. Тильна панель має глянсове покриття і виглядає як зроблена зі скла. На бічній частині пристрою знаходиться "key island" — кнопки регулювання гучності та включення із вбудованим сканером відбитків пальців.

Джерело матеріала
loader