Окупанти намагаються оточити Вугледар — DeepState
Окупанти намагаються оточити Вугледар — DeepState

Окупанти намагаються оточити Вугледар — DeepState

Росіяни почали прориватися поблизу міста.

Ворог намагається здійснити оточення міста Вугледар.

Про це повідомили аналітики DeepState.

За інформацією джерела, останніми днями ситуація неподалік міста суттєво погіршилася, адже відмова від ротації 72 ОМБр змусила керівництво ввести допоміжні резерви з сил ТрО, які не змогли стримати натиск ворога.

В DeepState повідомляють, що присутній у смузі штурмовий батальйон, через це змушений був розширити смугу батальйонного району оборони.

"Як на зло, раніше посипалася і оборона 58 ОМПБр в Пречистівці. Через незапланований відхід на "кращі рубежі", відбувається огинання ворогом правого флангу Вугледарського угрупування", — пишуть в DeepState.

Російські окупанти на БМП почали прориватися через бойові порядки вище Пречистівки у напрямку Богоявленки, перерізаючи логістику в місто.

Раніше командира 72 окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців, що тримає оборону на Донеччині поблизу Вугледара, Івана Вінніка звільнили з посади, про що повідомило Оперативне командування "Північ".

Також стало відомо, що росіяни просунулися біля Північного, Красногорівки та Торецька на Донеччині.Про це пвідомили в DeepState напередодні.

Джерело матеріала
loader