Тотальна перевага чемпіона: статистика ударів бою Джошуа – Дюбуа
Тотальна перевага чемпіона: статистика ударів бою Джошуа – Дюбуа

Тотальна перевага чемпіона: статистика ударів бою Джошуа – Дюбуа

У суботу, 21 вересня, у Лондоні на стадіоні "Вемблі" відбулося грандіозне шоу за участю топ-зірок хевівейту. Видовищний мегафайт Джошуа – Дюбуа виправдав усі сподівання любителів боксу, пише 24 Канал.

Статистика на користь чемпіона IBF

Володар поясу IBF Даніель Дюбуа ефектно захистив титул, від якого добровільно відмовився Олександр Усик. "Динаміт" нокаутував Джошуа, тричі відправивши його в нокдаун.

Колись грізний Ей-Джей виглядав безпорадним у присутності понад 90 тисяч глядачів на легендарному стадіоні "Вемблі". Дюбуа переважав суперника за активністю та потужністю ударів.

Джошуа тричі побував у нокдаунах – у першому, третьому та четвертому раундах. А на початку п'ятого відрізка "Динаміт" нокаутував 34-річного боксера.

Статистика бою повністю підтверджує тотальну перевагу Дюбуа. Чемпіон завдав 196 ударів, з них точними були 79 (40,3%). Джошуа відповів 117 ударами, з яких 32 влучили у ціль (27,4%).

Зі 100 джебів Дюбуа влучними виявилися 30 (30%). У Ентоні лише 18 результативних із 82 (22%). Щодо силових ударів, то статистика наступна: Даніель виконав 49 із 96 (51%) таких ударів, а Джошуа – 14 із 35 (40%).

Тотальна перевага чемпіона: статистика ударів бою Джошуа – Дюбуа - Фото 1

Статистика ударів / фото Compubox

Після поєдинку Дюбуа оголосив про бажання провести реванш з Усиком. А от Джошуа сподівається реваншуватися за ганебну поразку на "Вемблі".

Теги за темою
Бокс
Джерело матеріала
loader
loader