"Ти дав їм обом справжній урок боксу": Ф'юрі звернувся до Усика після бою Джошуа – Дюбуа
"Ти дав їм обом справжній урок боксу": Ф'юрі звернувся до Усика після бою Джошуа – Дюбуа

"Ти дав їм обом справжній урок боксу": Ф'юрі звернувся до Усика після бою Джошуа – Дюбуа

"Циганський король" віддав належне українському чемпіону.

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Тайсон Ф'юрі звернувся до володаря титулів WBA, WBO, WBC та IBO Олександра Усика після бою за пояс IBF, в якому Даніель Дюбуа нокаутував Ентоні Джошуа.

Після завершення поєдинку "Циганський король", який був присутнім на арені "Вемблі" в Лондоні, підійшов до Усика та, обійнявши, обсипав українця компліментами через його боксерську майстерність.

"Ти дав їм обом справжній урок боксу. Чесна гра для тебе, чесна гра. Ось що роблять навички боксу. Навички, щоб платити за рахунками. Ти розумієш, про що я?" – сказав Ф'юрі.

Дюбуа нокаутував Джошуа у п'ятому раунді. Перед цим він тричі відправив суперника в нокдаун – у першому, третьому та четвертому раундах.

Дивіться також: Три нокдауни та потужний нокаут: відео найкращих моментів бою Джошуа – Дюбуа

За свою кар'єру Усик двічі перемагав Джошуа рішенням суддів – 2021-го та 2022 року, а також 2023-го здолав Дюбуа нокаутом.

Новим володарем цього пояса став Дюбуа, який достроково переміг хорвата Філіпа Хрговича у поєдинку за тимчасовий титул IBF – Даніеля підвищили до повноцінного чемпіона організації. Бій проти Джошуа став для Дюбуа першим захистом чемпіонського пояса в кар'єрі. 

Тож саме Дюбуа залишається володарем одного з чотирьох головних поясів у хевівейті. Інші три титули (WBA, WBO, WBC)  належать Усику, який 21 грудня 2024 року проведе реванш проти Ф'юрі.

Раніше повідомлялося, що Усик відреагував на сенсаційну поразку Джошуа нокаутом від Дюбуа.

"Повинен був виграти той бій": у команді Дюбуа після перемоги над Джошуа захотіли реваншу з Усиком

"Я гладіатор, і я не зупинюся": Дюбуа прокоментував видовищну перемогу над Джошуа

Назвав причину фіаско: Джошуа висловився про свою поразку нокаутом від Дюбуа

Джерело матеріала
loader
loader