Син Майкла Дугласа розповів про враження від поїздки до Києва та показав зняте ним відео
Син Майкла Дугласа розповів про враження від поїздки до Києва та показав зняте ним відео

Син Майкла Дугласа розповів про враження від поїздки до Києва та показав зняте ним відео

Син голлівудського актора Майкла Дугласа Ділан у соцмережах поділився враженнями від поїздки до України. Артист і його спадкоємець побували в Києві на початку вересня, відвідавши Михайлівський Золотоверхий монастир, оглянули виставку розбитої техніки російських окупантів, побачили Меморіал з іменами загиблих героїв України на майдані Незалежності та на Алеї Героїв Небесної Сотні, прогулялися парком «Володимирська гірка», де оглянули мальовничі краєвиди Дніпра, після чого відвідали Андріївську церкву та скуштували українські страви в ресторані Євгена Клопотенка. У соцмережах спадкоємець актора опублікував зняті кадри з поїздки, підписавши:

– Всім привіт. Цього тижня я мав можливість відвідати Україну. Це була пригода всього мого життя, і я відчув, що мені дуже пощастило жити в країні, де панує свобода та мир.

Син Дугласа також повідомив, що записав новий випуск своєї програми Young American, в якій розповів про їхній візит до України.

- Я дуже багато хочу розповісти про свій досвід, його занадто багато, щоб надрукувати - якщо ви хочете почути більше, вмикайте на цьому тижні епізод Young American. Слава Україні! - підсумував Ділан.

Майкл Дуглас та його син відвідали Україну на запрошення першої леді Олени Зеленської. У столиці Дуглас взяв участь у Саміті перших леді та джентльменів, щоб обговорити тему безпеки дітей, а наступного дня зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським та першою леді Оленою Зеленською. В інтерв'ю ТСН артист також спростував чутки, що має українське коріння.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dylan Douglas (@dylan__douglas)

Джерело матеріала
loader