Рятівний пенальті: Верес на останній хвилині вирвав нічию з Інгульцем
Рятівний пенальті: Верес на останній хвилині вирвав нічию з Інгульцем

Рятівний пенальті: Верес на останній хвилині вирвав нічию з Інгульцем

Верес – Інгулець 2:2

Голи: Кльоц, 65, Мрвальєвич, 90+7 (пен.) – Малиш, 39, Вілівальд, 45

Обидва суперники підійшли до звітного матчу після двох поспіль поразок у чемпіонаті. Перервати чорну смугу команди збиралися в очному поєдинку, пише 24 Канал.

Битва аутсайдерів з присмаком скандалу

Через проблеми з документацією домашнього стадіону Інгулець усі матчі першої половини сезону гратиме на виїзді. Не став виключенням і поєдинок 7-го туру.

Підопічні Василя Кобіна доволі грамотно побудували гру, не дозволяючи господарям створювати моменти поблизу своїх воріт. Натомість "козаки" досить активно зіграли в атаці.

Особливо небезпечними були стандарти у виконанні Інгульця. Саме після розіграшу кутових гості здобули перевагу рахунку. Спочатку своїм шансом скористався Малиш, а на 45-й хвилині Вілівальд подвоїв перевагу.

У другому таймі Верес взявся рятувати поєдинок. На 65-й хвилині Кльоц вдало зіграв на добиванні та відновив інтригу в матчі.

Все вирішилося у компенсований час. Арбітр наважився призначити пенальті у ворота гостей через сумнівний фол проти Годі. До позначки підійшов Мрвальєвич, який з першої проби не зумів переграти Паламарчука. Однак у цьому моменті суддя зафіксував, що воротар Інгульця знаходився за лінією до моменту удару. Друга спроба форварда виявилася вдалою.

Фінальний свисток зафіксував нічию 2:2. Команди заробили по одному балу, але якщо Верес повинен дякувати долі за результат, то Інгулець повернеться додому у ненайкращому настрої. "Козаки" були дуже близькими до першої перемоги в сезоні.

Відеоогляд матчу Верес – Інгулець

  • Після звітного матчу Верес залишився на 13-му місці таблиці. В активі команди Олега Шандрука 5 балів у 7 матчах.
  • Інгулець піднявся на одну сходинку – 3 15 на 14-ту. Підопічні Василя Кобіна заробили 4 очка у 7 поєдинках.
Теги за темою
футбол УПЛ
Джерело матеріала
loader
loader