Позашляховик Warrior 917 Jiaolong Armor буде представлений 24 вересня
Позашляховик Warrior 917 Jiaolong Armor буде представлений 24 вересня

Позашляховик Warrior 917 Jiaolong Armor буде представлений 24 вересня

Згідно з новинами Warrior Technology оголосила, що хардкорна позашляхова модель Warrior 917 Dragon Armor, спільна з фільмом «Операція Дракон» (раніше «Операція Червоне море 2»), буде представлена ​​24 вересня. Автомобіль доступний для попереднього замовлення, ціна якого становить 768 000-868 000 юанів.

Автомобіль використано у стилі «Жовта військова фарба «Буря в пустелі» з контрастним сріблястим дахом, прямим розташуванням решітки радіатора «водоспад», біонічною формою «зуб дракона», повністю закритими кованими колесами з ротором, передніми та задніми широкими колісними арками у стилі військового автомобіля. Спереду є легкі захисні огорожі, а задня частина оснащена багатофункціональним кронштейном для запасного колеса. Кронштейн для запасного колеса також забезпечує висунення флагштока та високо встановлений кронштейн стоп-сигналу.

Одночасно автомобіль оснащений багатофункціональним заднім буксирним гаком, інтегрованою розеткою для фургона та максимальною вантажопідйомністю 2,5 тонни. Він може буксирувати фургони, мотоцикли, швидкісні катери тощо.

Автомобіль використовує авіаційні ковані матеріали з вуглецевого волокна для покриття ключових деталей, таких як передній і задній металеві бампери, передній капот і розсувна платформа даху. Решта конфігурації така ж, як в оригінального Dongfeng Warrior 917.

Довжина, ширина та висота цього нового автомобіля становлять 5052x2150x2059 мм, колісна база — 2950 мм, і він має п’ятимісне компонування. Довжина, ширина і висота Warrior 917, які зараз продаються, становлять 4987/2080/1935 мм відповідно, а колісна база — 2950 мм. Хоча колісна база залишається незмінною, екстер’єр версії Dragon Armor трохи більший.

Крім того, автомобіль може бути оснащений додатковими кришками для ободів, бічними ящиками для інструментів, платформами на даху, допоміжними ліхтарями дальнього світла, передніми профільними ліхтарями, задніми профільними ліхтарями, отворами для причепа, електричними роз’ємами та іншими конфігураціями. Автомобіль використовує систему розширеного діапазону 1,5T, а максимальна потужність розширювача діапазону становить 145 кіловат. Ці дані відповідають максимальній потужності розширювача діапазону 1,5T моделей, що продаються.

Джерело матеріала
loader