Полюбляє комах та скорпіонів: як харчується Анджеліна Джолі
Полюбляє комах та скорпіонів: як харчується Анджеліна Джолі

Полюбляє комах та скорпіонів: як харчується Анджеліна Джолі

Він на 70% складається з білків і на 30% вуглеводів, а її тренування базуються на анаеробних вправ, що допомагає набирати м'язи без втрати ваги. Про це пише видання CelebWell.

Чим харчується Анджеліна Джолі

Джолі намагається харчуватися чотири або п’ять разів на день, коли це можливо. Коли вона досягає бажаного рівня фізичної форми, вона змінює співвідношення на 60% вуглеводів і 40% білків.

У її раціоні немає місця для нездорової їжі та порожніх калорій, а алкоголь дозволяється лише на вихідних.

Під час зйомок фільму "Турист" Джолі перекушувала сумішшю насіння і горіхів, а також овочами, такими як цвітна капуста. Хоча горіхи містять багато жирів, більшість з них є корисними ненасиченими жирами, як зазначають експерти Британського фонду серця.

Вони містять білок, вітаміни групи В, вітамін Е і мінерали, в тому числі залізо, калій, селен, магній, цинк і мідь,
– зазначають експерти.

Цікавим є те, що Джолі та її родина полюбляють робити перекуси комахами, багатими на білок. Вони звикли до вживання скорпіонів, а особливо Шайло, дочка акторки, полюбляє тарантулів та жуків. Вся родина легко споживає пакет цвіркунів, як звичайні чипси.

Анджеліна Джолі / Фото з Instagram

Також Джолі допомагає те, що вона сприймає свої недоліки як невіддільну частину процесу старіння.

"Я дивлюся у дзеркало і бачу, що схожа на свою матір, і це зігріває мене, Я також бачу, що старію, і мені це подобається, тому що це означає, що я жива – я живу і старію. Не люблю мати випадкову темну пляму від вагітності, це точно. Я бачу свої недоліки. Але те, що я бачу, і що мені подобається, не пов'язано зі структурою чи зовнішнім виглядом. Це скоріше те, що я бачу в собі свою сім'ю. Я бачу свій вік", – зазначає акторка.

Джерело матеріала
loader